Hoe werkt de inbreng?

Je kan tijdens openingstijden een tasje met (kinder)kleding brengen.Voor alle zekerheid kan je een kaartje met je naam aan de tas vastmaken. Als je nog niet ingeschreven bent, vragen wij je een inschrijfformulier in te vullen.

De tas komt in ons magazijn en wordt op volgorde van inbreng uitgezocht. Als je kleding is uitgezocht en geprijsd ontvang je een inbrengbevestiging met daarin een overzicht van alle kleding die we hebben ingenomen. Als kleding niet is ingenomen ontvang je een mailtje met de vraag of je een ‘retourtasje’ wilt ophalen (tenzij je hebt aangegeven dat de kleding naar het goede doel mag, dan ontvang je deze mail niet en wordt de kleding die niet geschikt is voor verkoop in de winkel, naar ons goede doel gebracht).

De ingenomen kleding blijft 8-10 weken hangen en als de kleding na die tijd niet verkocht is, krijg je wederom een mail met de vraag of je een ‘retourtasje’ wilt ophalen (mits je hebt aangegeven dat je de kleding retour wilt). Het is belangrijk het retourtasje binnen twee weken op te halen, omdat ons magazijn niet groot is.

Uitbetalen van kleding die verkocht is kan altijd. Zowel contant als via de bank. Je kan het bedrag ook verrekenen met een aankoop.