INBRENGVOORWAARDEN

 

Voorwaarden kledinginbreng ‘Het geheim van mooie dingen’
 

1.Wat kan je inbrengen?

Kleding en schoenen voor dames (maat XS t/m XL) en kinderen (maat 80 t/m maat 164).

De kleding moet heel, schoon en gestreken zijn. Kleding van Zeeman, Wibra, Primark en andere vergelijkbare merken nemen wij niet in. We hebben een voorkeur voor natuurlijke materialen.
 

2. Wanneer kan je inbrengen?

Tijdens openingstijden van ‘Het geheim van mooie dingen’.

Soms is er aan het einde van het seizoen een innamestop, dat wordt dan op de website bekendgemaakt.

Houd de website in de gaten voor de laatste informatie over inbreng.

3. Hoe werkt het?

Je kunt de kleding aanleveren in een tas of doos die je niet meer terug hoeft, voorzien van naam en evt. klantnummer. De kleding wordt zo snel mogelijk uitgezocht en, indien geschikt, in de winkel gehangen. Je ontvangt hiervan per mail een inbrengbevestiging en evt. een verzoek om kleding, die niet geschikt is voor verkoop, weer op te halen. Het streven is dat de kleding binnen een maand na inbreng in de winkel hangt. Als je na een maand geen mailbericht hebt ontvangen, neem dan even contact op met de winkel.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het correct en leesbaar invullen van het inschrijfformulier.

Ook draag je er zelf zorg voor dat mails die door ons verstuurd worden in de juiste mailbox belanden

(en dus niet bij de SPAM).

4. Verkoop van kleding

In principe bepaalt ‘Het geheim van mooie dingen’ welke kleding in de verkoop gaat en tegen welke prijs. Bij bijzondere kledingstukken is overleg mogelijk.  Na de retourdatum, aan het einde van het seizoen en tijdens acties kan de kleding worden afgeprijsd.  De prijzen zijn dan lager dan op de inbrenglijst aangegeven. De kleding blijft 8-10 weken hangen.

5. Verkoopprijzen en opbrengst

Wanneer de kleding verkocht is, wordt 40% van het verkoopbedrag op je persoonlijk tegoed gezet.

Het tegoed wordt contant uitbetaald of kan verrekend worden met een aankoop bij ‘Het geheim van mooie dingen’. Het tegoed moet binnen 12 maanden na de inbrengdatum zijn geind, hiervoor ben je zelf verantwoordelijk. Na 12 maanden vervalt het tegoed.

Kleding die na 8-10 weken niet verkocht is of kleding die niet in de verkoop gaat, wordt naar een goed doel gebracht, tenzij op het inschrijfformulier anders aangegeven. Je ontvangt hiervan een mail met het verzoek om de retourtas op te halen. Je kan de niet- verkochte kleding ophalen tot een maand na verzenddatum van het ophaalverzoek. Na die tijd brengen wij de kleding alsnog naar ons goede doel.

Kleding die na selectie toch niet geschikt blijkt te zijn voor verkoop, bijvoorbeeld omdat er een gaatje of vlekje in zit, brengen wij ook naar een goed doel.

6. Eigen risico.

Inbreng van kleding is op eigen risico. Wij doen ons best alles en iedereen met respect te behandelen, maar soms gaat er iets mis. We proberen dat dan voor alle partijen netjes op te lossen, maar toch willen we benadrukken dat ‘Het geheim van mooie dingen’ niet aansprakelijk gesteld kan worden voor vermissing, beschadiging of diefstal van kleding. Je kan op elk gewenst moment besluiten je kleding uit de verkoop te halen. ‘Het geheim van mooie dingen’ heeft het recht om op elk moment de voorwaarden te wijzigen.

Door middel van opname in het klantenbestand en inbreng van kledingstukken verklaart de inbrenger zich akkoord met bovenstaande algemene inbreng voorwaarden van ‘Het geheim van mooie dingen’.

naar het inschrijfformulier

 

het geheim van mooie dingen

  • Instagram
  • Facebook

Laarstraat 57
7201 CB Zutphen
T. 0575-471201
info@hetgeheimvanmooiedingen.nl

Openingstijden
 

Dinsdag  10:00  – 16:00
Donderdag  10:00  – 16:00
Zaterdag  10:00  – 16:00