Hoe werkt kleding inbreng

Kleding kan je inbrengen van di t/m za van 10:00 - 17:00.

 

Als je nog niet ingeschreven bent, vragen wij je het inschrijfformulier in te vullen. Eenmaal ingeschreven, kun je tijdens openingstijden een tas met max 10 stuks dameskleding en 15 stuks kinderkleding inbrengen, voorzien van naam en evt. klantnummer. Als je kleding komt inbrengen, ga je automatisch akkoord met onze inbrengvoorwaarden.

 

De tas komt dan in ons magazijn en wordt op volgorde van inbreng uitgezocht. Als jouw kleding is uitgezocht en geprijsd, ontvang je een inbrengbevestiging. Daarin staat een overzicht van alle kleding die we van jou hebben ingenomen. De ingenomen kleding blijft 8-10 weken hangen in de winkel.

 

Voor kleding die wij niet innemen of kleding die niet verkocht wordt, kun je aangeven of je deze terug wilt of dat wij de kleding naar een goed doel brengen.

 

Wil je je kleding terug? Dan ontvang je hierover een mailtje. Het is fijn als je het retourtasje zo snel mogelijk komt ophalen, omdat ons magazijn niet al te groot is. We bewaren de retourtassen 4 weken. Na die tijd gaat de kleding alsnog naar het goede doel.

Uitbetalen van kleding die verkocht is kan op ieder moment. Dit kan zowel contant als via de bank. Je kunt het bedrag ook verrekenen met een nieuwe aankoop.

naar het inschrijfformulier

naar de inbrengvoorwaarden